Press

 Ej da mi je...    
-Sta biste uradili sa 1.000 eura?
-Dala bih domu za nezbrinutu decu. Njima bi ta suma sigurno mnogo znacila.
-Sta biste uradili sa 10.000 eura?
-Prvo bih pomogla svom rodnom Dimitrovgradu. Deo novca bih dala za obnovu neke kulturne ustanove, a ostatak bih dala najblizima.
-Kako biste potrosili milion eura?

Prvi put u javnosti posle operacije
Ne kazu ljudi badava da lepota boli! To je na svojoj kozi osetila Jelena Kostov, koja se prekljuze, nakon ugradnje silikona, prvi put pojavila na snimanju emisije "Grand show". Bez obzira na to sto je od operacije proslo vise od dvadeset dana, mlada pevacica trpela je velike bolove tokom snimanja u studiju na Kosutnjaku, sto je zabelezio i fotograf "Kurira". Jelena nije mogla da podigne ruke, pa je sve telefonske pozive obavljala putem spikerfona. Ipak, nakon bolnih razgovora smogla je snage da izadje na scenu i zablista sa novim "cetvorcicama". Podrsku iz publike davala joj je majka, koja joj je pomogla i da udje u taksi nakon snimanja, jer je svaki pokret grudima za nju bio izuzetno bolan.

Silikoni
Bice da se mladjanim zvezdama "Granda" bas osladilo da idu pod noz, jer posle Silvije Nedeljkovic, da uveca grudi odlucila se i Jelena Kostov.

- Da se ne lazemo, svaka devojka voli velike grudi. Pre takmicenja u "Zvezdama Granda", bila sam striktno protiv svega toga jer sam na televiziji gledala kako izgleda operacija grudi. Jezila sam se svaki put kad bih na to pomislila. Svaki put kad bih se pogledala u ogledalo, pomislila bih: "Boze, Jelena, skupi hrabrost i uradi to, izgledaces sto puta bolje." Vremenom sam pocela ozbiljno da razmisljam na tu temu i posle nekoliko meseci raspitivanja nasla sam lekara u kog sam stekla puno poverenje.

Jelena kaze da je operacija prosla u najboljem redu, ali da zbog bolova prezivljava pakao.

- Osecam se uzasno! Toliko me boli da jedva govorim i stojim. Upozorili su me na ovako nesto, ali nisam ni sanjala da cu biti gotovo nesposobna da zivim. Lezim u krevetu, sestra mi donosi hranu i vodu. Ne smem da podignem ruku, ne smem dugo da sedim.. Bas je gadno. Ali, ne zalim se. Htela sam ovo i sad moram da istrpim. Posebno mi tesko pada sto bas dugo necu moci da vozim automobil.

Grand fesitval
Grand festival je prosao. Nazalost, Jelena se nije plasirala u finale sa pesmom "Ona ne zna za mene", iako je pesma odmah posle nastupa postala veoma slusana, sto se moze videti na popularnom sajtu YOUTUBE! Snimak sa festivala je u roku od dva dana pogledan preko 10.000 puta, sto je sasvim dovljoljno da bi se reklo da je pesma postala HIT!